news-details

Eker Süt Ürünleri 'Sipariş Elemanları Günü'nü kutladı

Eker, “Sahadaki Mükemmelliğin Kahramanları” olarak nitelendirdiği sipariş elemanlarını özel bir günle onurlandırdı. Ulusal ve yerel perakende kanalında çalışan sipariş elemanlarının yaptığı işin zorluğuna dikkat çekmek ve onlara teşekkür etmek amacıyla hayata geçirilen özel günde, Eker ekipleri el ele verdi. Üst yönetim dahil olmak üzere farklı kademelerden yönetici ve çalışanlar sipariş elemanlarıyla birlikte iş başı yaparak, sürecin farklı aşamalarında onlara destek oldu. 

“Sipariş elemanlarımızın, sahadaki asıl yıldızlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz”

Eker Sipariş Elemanları Günü hakkında bir değerlendirme yapan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, şunları söyledi:

“Eker’i seven tüketicilerin kalbini, ürünlerimizin lezzeti ve kalitesiyle birlikte sahadaki mükemmellik yolculuğu stratejimizle kazanıyoruz. Çünkü süt ve süt ürünleri gibi dinamik bir sektörde tüketiciye dokunduğumuz noktalarda sergilediğimiz performansla, rekabette bir adım öne geçebiliyoruz. Sahadaki mükemmellik arayışımızın yol haritasını da canla başla çalışan satış temsilcisi arkadaşlarımızla birlikte çiziyoruz. Eker’in başarısında önemli paya sahip olan sipariş elemanlarımızın, sahadaki asıl yıldızlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Raftaki görünürlüğümüzü sağlayan, müşterilerimizi stratejik ürünlerimizle buluşturan, tüketiciyle bire bir iletişim halinde olan değerli çalışanlarımızın emeklerinin onurlandırılmaya değer olduğunun farkındayız. İşte bu sebeple Eker Sipariş Elemanları Günü’nde yine birlikte sahada olduk; yüklerimizi, sahada yaşadığımız zorlukları ve başarı hikayelerimizi paylaştık. Sahada mükemmellik hedefimize hep birlikte omuz omuza ulaşarak, Eker’i geleceğe taşımaya devam edeceğiz.”

Kendilerine özel bir gün armağan edilmesinden dolayı gurur duyduklarını dile getiren sipariş elemanları ise tüm Eker Ailesini yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadı.

,Hibya Haber Ajansı