news-details

Deprem bölgesine temizlik desteği devam ediyor

Asperox, deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Kurulan profesyonel temizlik ekibiyle, Malatya, Hatay ve Kahramanmaraş’ta bulunan toplam 42 kampın, tuvalet ve duş kabinleri, mutfaklar ve yemekhaneler başta olmak üzere tüm ortak yaşam alanlarının temizliği yapıldı. Temizlenen tüm noktalara ve kamplarda kalan depremzedelere hijyenin devamlılığı adına onbinlerce temizlik malzemesi dağıtıldı. 

Depremden etkilenen illerden biri olan Adana’da kurulu, ev temizIik ürünIeri sektöründe Türkiye’nin en büyük üç üreticisinden biri konumundaki Beyaz Kağıt; Asperox markası ile deprem bölgesine özel yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Adana’da yerleşik olması sebebiyle depremin ilk gününden itibaren ürün yardımlarıyla desteklerini sürdüren Beyaz Kağıt, bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli noktalara mobil tuvalet ve duş kabinleri yerleştirdi. Beyaz Kağıt son olarak, yakın zamanda start vereceği Adana’daki yeni üretim tesisiyle bölgeyi kalkındırmayı amaçlayan 200 kişilik istihdam planını açıklamıştı.


Beyaz Kağıt bu kez de Asperox markasının liderliğinde, deprem bölgesindeki kamplarda ortak kullanım alanlarının temizliğini üstlenecek ve hijyenin devamlılığı adına ihtiyaç duyulan temizlik ürünlerini temin edecek bir “Temizlik Takımı” kurdu. 12 kişiden oluşan takım; kamplardaki ihtiyaç doğrultusunda tuvalet, duş, lavabo, mutfak ve yemekhanelerin temizliğini üstleniyor. Temizlenen noktalarda kullanılan hijyen ürünleri de yenileniyor. Temizlik Takımı aynı zamanda kamplarda yaşayan depremzedelere, Asperox ve Peros’un sıvı sabundan bulaşık deterjanına, şampuandan çamaşır suyu ve yüzey temizleyicisine kadar ihtiyaç duyulan tüm genel ve kişisel temizlik ürünlerinin dağıtımını da yapıyor.

,Hibya Haber Ajansı